Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Rhenen

Vanaf eind 2023 gaan wij als gemeente aan de slag met Doortrappen: veilig fietsen tot je 100e! We vinden het belangrijk dat onze ouderen veilig kunnen blijven fietsen. En met plezier!  

Fietsen is goed voor jezelf én het milieu. Je blijft er fit van, het is leuk en heeft nog meer (financiële) voordelen. Door te blijven fietsen kunnen ouderen langer mobiel en vitaal blijven. En zelfstandig blijven deelnemen aan het sociale leven. Natuurlijk is het wel belangrijk om veilig te kunnen fietsen en goed met het verkeer om te gaan.

In samenwerking met verschillende organisaties, zoals SportService Rhenen en lokale partners willen wij activiteiten organiseren. Het is leuk om hier andere fietsers te ontmoeten en het is leerzaam. Want we besteden aandacht aan thema’s zoals verkeersveiligheid en valpreventie. Daarom nodigen we onze ouderen van harte uit!

Op deze pagina volgt binnenkort meer informatie.

Heb je een vraag? Of wil je deelnemen aan een bijeenkomst? Neem dat contact op met Kimberly Dowers. Heb je leuke ideeën voor Doortrappen in Rhenen, Elst (Ut) of Achterberg? Dan mag je ook contact met me opnemen.

We zien je graag op één van onze bijeenkomsten!

 


Cookie-instellingen